Stiko talar!


Imorgon börjar det stora äventyret, Vandringsturnén mellan Göteborg och Stockholm. Allt drar igång med en smygspelning nere i Göteborg!!

Ni kommer att kunna se lördagens spelning live på www.stikoperlarsson.se, det är genrep inför vandringen då vi VARJE kväll kommer att direktsända konserter. 

Det är svårt att säga exakt när livekonserterna börjar men vi siktar på 20.00 varje kväll. Så tune in Stiko Per imorrn vetja, så prövar vi om grejerna håller!

Själva promenaden börjar på måndag 4 maj, sen knatar vi på tills vi når Stockholm. Beräknad ankomsttid ca 17.13 den 23 maj. 

Ni kommer också att kunna följa våra äventyr på Stiko-GPSn, via dagliga videobloggar och så hoppas vi att det blir en del skriverier om det hela längs vägen. 

Ni som lyssnar på SR Dalarna kan höra en första rapport från stigarna, måndag 4 maj kl 15.00 ungefär. 

För övrigt: 
* I dag är det äventyrarnas och arbetarnas dag, 1 maj. Det firade vi med att konstatera att Stiko tog sig in på Svenska Albumlistan. Platsen blev #30, alltså slog vi förra årets placering ( Flyktsagor, #41 )
* Stiko finns numera också på Spotify! 
* Men vi hoppas ändå ni fortsätter köpa Stikomusiken. Varje sålt ex betyder massor för oss, och ger oss möjligheten att fortsätta spela in album. 

Så där! En sista rapport, kvällen innan allting startar!

Vi hoppas ni följer oss, och tveka inte på att skriva något fint i gästboken på www.stikoperlarsson.se! Varje liten hälsning gör det lite enklare att nå Stockholm!

Varma Hälsningar

Stiko, Michel, Peter och Alvik!

Kommentarer
Postat av: Helena

Gå försiktigt...

Stor kram till er!

2009-05-02 @ 23:56:15
URL: http://h-examino.blogspot.com
Postat av: stalker #3

dags för en ny blogg?

2009-11-03 @ 07:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0